La Guia Michelin destaca per la qualitat de les critiques gastronòmiques però també per les imatges que les acompanyen perquè, com és sabut, mengem per la boca però també pels ulls. Per això sempre és agradable saber que les fotos que il·lustren la guia les fan entesos en cuina, persones expertes en gaudir a taula i que sovint no són pas xef de cap gran restaurant.

Sense anar més lluny, la nova Guia Michelin té una foto del Sergi Gómez, cofundador de l’agència de comunicació gastronòmica Avanti Gastro. Sí, el nostre company va fer una imatge d’un plat al Restaurant Mirko Carturan de Caldes de Montbui i els responsables de Michelin li han demanat la imatge per posar-la a la Guia.

Els motius pels quals li han demanat, sobren veient la foto. De fet, observant-la t’agafen ganes de menjar-te de manera immediata el plat que ensenya. I és aquest, precisament, l’objectiu de les imatges culinàries que fan els grans, com el Sergi, mentre van pel món tenint passió per la bona taula.

Torna al blog →