La Conca de Barberà segueix demostrant la seva solidaritat amb els afectats per les riuades del passat 22 d’octubre. Aquest passat dissabte es va presentar oficialment a l’Espluga de Francolí el Vi Solidari que té com a objectiu recaptar fons pels propietaris de Celler Rendé Masdéu, ubicat en aquest municipi, que la riuada es va endur per complet.

Inicialment es van recuperar les ampolles del vi que elaborava aquest celler que es van poder, aquelles que el riu no havia destruït, i es van posar a la venda per iniciar la recaptació de fons que, en un futur i sumant de totes les activitats solidàries, hauria de permetre aixecar un nou celler. Aquell “Vi de fang” es va esgotar i ara arriba el “Vi Solidari” que ha nascut gràcies als cellers de la Conca de Barberà que han elaborat una edició especial d’un cupatge solidari amb una etiqueta exclusiva amb el nom #alvostrecostat. El preu íntegre de l’ampolla anirà destinat al compte solidari per ajudar al Celler Rendé Masdéu. El nou vi s’ha elaborat amb varietats ben diverses com el Trepat, Ull de llebre, Cabernet o Merlot; amb vins de fins a tres anyades.

S’embotellaran unes 10.000 ampolles a un preu de 10€ (PVP) amb el nom #alvostrecostat i es pot comprar a partir d’aquest dilluns 25 de novembre a botigues especialitzades, restaurants i botigues online. El vi l’ha fet possible la generositat dels cellers que han donat el vi però també dels qui han regalat les ampolles, els taps, les caixes i les etiquetes.

 

Torna al blog →