En època dels romans i a Tàrraco, el Tabularium era un edifici clau on es custodiaven les lleis i les actes de l’estat romà. Dos mil anys després, el Tabularium és la GastroTasca de la Part Alta de Tarragona on es guarden, per al consum dels seus clients, els millors plats i tapes de la ciutat. L’assortiment gastronòmic que s’ofereix en aquest local ubicat a la Plaça del Fòrum és extens i de molta qualitat.

A més, Tabularium ofereix la possibilitat de dinars i sopars per a grups de reduïts de 10-15 persones amb un pressupost ajustat a la butxaca de cada grup. Així, les reunions d’amics, les trobades amb companys de feina o els dinars d’empresa, són ideals per l’espai que Tabularium posa a disposició dels seus clients.
I per als amants dels esmorzars de forquilla, els caps de setmana i els dies festius hi ha un assortiment inacabable, des dels esmorzars més clàssics a altres de més nous i atrevits que cal degustar.

 

Torna al blog →