Avanti Gastro vol aportar el seu granet a la societat de manera solidària. Per aquest motiu, i coneixent la noticia de l’esfondrament del celler Rendé Masdéu de l’Espluga de Francolí arran dels aiguats el passat 22 d’octubre, ens hem posat a disposició de la família que gestiona aquesta empresa vitivinícola. A partir d’ara, posem al seu abast tots els nostres serveis de premsa, comunicació i audiovisuals, gestionant les seves xarxes socials i tot allò que puguin necessitar.

Consideràvem que havíem de fer quelcom per ajudar en aquests moments i hem posat al seu abast allò que millor sabem fer: comunicar i ajudar a comunicar. Esperem, i estem convençuts, que les nombroses mostres de suport que han rebut els propietaris del Celler Rendé Masdéu per part dels seus veïns i de tot Catalunya, sumades a les ganes que tenen per tirar endavant, faran possible que en un futur no massa llunyà hi hagi un nou celler on fer els boníssims vins que sempre han elaborat.
Us anirem aportant noves noticies.

 

Torna al blog →