Els olis de Mas Montseny són un clar exemple de la dedicació que es destina a certs productes de proximitat i de qualitat. El seu és un producte únic, amb un color verdós molt especial i una textura sedosa en boca. L’oli de raig primerenc 2019 és, senzillament, espectacular.

De fet, Mas Montseny remunta la seva història al segle XIX amb els primers masovers que arriben a les seves terres, al municipi del Morell, i ha mantingut la seva essència de pagesia fins als nostres dies.
El segle XXI s’inicia amb l’objectiu d’aconseguir un oli de màxima qualitat, incorporant nous sistemes de moltura, i l’any 2006 es modernitza de nou el molí i es perfeccionen els processos de producció. Al 2012, després d’estudiar enginyeria agrícola, s’incorpora a Mas Montseny el Roger Catà. A partir d’aquí, l’any següent s’inicia el projecte Oli Mare per obtenir un oli ecològic d’alta gama i es comença a exportar al mercat francès. Després vindrà el mercat alemany, les exportacions a la Xina i la recompensa de la feina feta traduïda en premis. Al 2016 es guanya el Premi Liderpack al millor packaging de l’estat en la categoria d’alimentació pel disseny de l’ampolla d’Oli Mare.
Aquest mateix oli, l’Oli Mare va rebre el premi al Producte de l’Any a la Fira Orígens el 2017. Un altre dels seus productes, l’oli Padrí, es va endur la Medalla d’Or al Olive Japan 218. El Mas Montseny Premium va ser reconegut també el 2018, com el Millor Arbequina del Món a la Guia Evooleum.

 

Torna al blog →