Fa ben poc, coincidint amb l’entrega dels Restaurant & Bar Design Awards, que premien els millors restaurants del món pel seu disseny, hem sabut que un dels restaurants més bonics del món el tenim a prop.

Es tracta del New York Burger de Madrid que s’ha endut el premi al millor disseny a superfícies d’interior. Aquest restaurant és dins del centre comercial Moraleja Green i combina els ambients industrial i artesanal. Els altres quatre restaurants que completen la llista dels 5 més bonics del món, són el Nido (Mèxic), Beefbar (França), Alice & Fifht (Sudàfrica) i The top of Cloud (Xina).
Els Restaurant & Bar Design Awards són com una mena de premis Oscar del disseny del sector de la restauració. A mes de triar els restaurants més bonics, també es premia cafeteries o food trucks.

 

Torna al blog →