És una evidència que les Terres de l’Ebre tenen una gran riquesa gastronòmica que cal potenciar i, sobretot, descobrir. Recentment, en el marc del GastroEbre 2019 celebrat a Gandesa, la restauració ebrenca ha tingut el seu protagonisme ja que ha estat l’epicentre d’aquest esdeveniment.

A la capital de la Terra Alta s’hi ha citat una extensa representació de la cuina catalana però s’ha donat una major importància a la promoció de la gastronomia de les comarques ebrenques i especialment als productes estrella: l’oli de les DOP Terra Alta i Baix Ebre-Montsià, l’arròs de la DOP del Delta de l’Ebre i els vins de la Terra Alta.
La GastroEbre, celebrada el darrer cap de setmana d’octubre, ha ofert set sessions de cuina en directe amb 12 prestigiosos cuiners a més d’altres activitats adreçades al personal de sala i sommeliers, als qui es dediquen al sector de la pastisseria o a aquells que treballen al món del vi.

 

Torna al blog →