El municipi de Cambrils està especialitzat en l’organització de jornades gastronòmiques ben diverses al llarg de l’any. Ara és el torn de les dedicades al romesco, típic plat mariner que s’oferirà, en diferents formats, a una vintena de restaurants del 22 de novembre al 8 de desembre. Els preus aniran dels 12 als 52 euros.

Les jornades gastronòmiques del romesco permetran apropar un producte de proximitat i de molta qualitat però, a més, ajuden al municipi de Cambrils a desestacionalitzar la temporada perquè no s’acabi els mesos d’estiu. Enguany hi ha una altra novetat ja que alguns dels restaurants oferiran la possibilitat de comprar el nou treball del cantant Carles Rom que a més del CD inclou l’obra finalista de la segona Biennal d’Art Gastronòmic Enromesca’t.
Actualment, Cambrils té les jornades dedicades a la galera, a la carxofa, als fideus rossos, al vermut, a les tapes, el calamar, l’oli i el romesco.

 

Torna al blog →